Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar lapok képes leírás - Kosárlabda.tlap.hu
részletek »

Magyar lapok - Kosárlabda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kosarlabda.tlap.hu » Magyar lapok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dávid Kornél

Dávid Kornél

Dávid Kornél a legelismertebb magyar kosárlabda játékos volt arra született, hogy kiemelkedjék. A sors meg sem próbálta elrejteni. Ellenkezőleg, több mint kétméteres magassággal ajándékozta meg, hogy a vak is láthassa. Tehetsége az égig, na jó, a palánkig ér. És tényleg. Észrevették.

Kosár Info

Kosár Info

Kosárlabda információs oldal, kosárlabda játékosokról, kosármeccsek, statisztikáról, minden ami kosárlabdázás, kosárlabdázásal kapcsolatos ! Király-kupa, tökéletesen megérdemelten diadalmaskodott Dusko Ivanovics gránátvörös-kék együttese.

Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége

Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége

Magyar férfi kosárlabda, eredmények, vezetőség, hírek. A magyar noi kosárlabda válogatott. - Ero csoportba került a magyar válogatott, szlovák, román, francia, horvát ellenféllel kell szembenézni. Lehet elozetesen esélyekrol beszélni.

Magyar NBA hírportál

Magyar NBA hírportál

Magyar NBA hírportál-Körkép a kosárlabdaáról. A sereghajtó elleni gyozelem nem jelentett gondot a nagyszeru formában kosarazó Gran Canariának - a magyar center 19 pontot dobott. NBA hírportál online!

NBA Portal

NBA Portal

Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers sztárja sorozatban negyedszer dobott legalább 50 pontot az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Az NBA történetében a mind a 16 büntetőjét bedobó klasszis - aki előzőleg 65, 50 és 60 pontot szórt - másodikként produkált ilyen elképesztő szériát, korábban csak Wilt Chamberlain volt erre képes.

Tuti menü