Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Kosárlabda.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Kosárlabda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kosarlabda.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 23 db
Amatőr és profi Box - Ökölvívás

Amatőr és profi Box - Ökölvívás

Az ökölvívás az egyik legrégebbi versenysport. Története során rengeteg fejlődésen ment keresztül, sok bajnokot termetet, de még napjainkban népszerű sportnak mondható. Az oldal annak érdekében jött létre, hogy a magyar közönség számára is megismertesse és eloszlassa a rossz tévhiteket ezzel a sporttal kapcsolatban.

Bajnokok Ligája - BL

Bajnokok Ligája - BL

A tutilapok Bajnokok Ligája gyűjteményében minden foci rajongó megtalálja a számára érdekes weboldalt. Ha csevegni szeretnél az európai kupa meccsekről nézz szét a Bajnokok Ligája fórum és blog témakörben. Tippelni szeretnél, de nem tudod eldönteni kire? Tekintsd meg az eredmények, statisztikák kategóriát. Ha nem tudod a Tv-ben megnézni az aktuális Bajnokok Ligája meccset. nézz be az élő közvetítés rovatba, ahol biztos megtalálod kedvenc foci meccsed közvetítését. A Bajnokok Ligája milliók kedvenc szórakozása, tartott te is közéjük!

Bayern München

Bayern München

A legnépszerűbb német labdarúgó csapatról tudhatsz meg sok hasznos információt a linkgyűjtemény segítségével. Megismerheted a bőrnadrágosok történelmét, nemzetközi kupasikereik történetét is. Legendás játékosok és edzők, valamint a jelenlegi keret tagjairól kaphatsz itt információkat.

Edzés

Edzés

Oldalamon megtalálod a Baranta ősi magyar harcművészetet és életmódot. Egyszerű és speciális edzéstervek között válogathatsz. Edzőtermet keresel? Itt megtalálod országosan, sőt személyi edzőkről is tájékozódhatsz. Edzéssel kapcsolatos videókat, magazinokat nézhetsz. Sportszerek és kiegészítők forgalmazói között válogathatsz ízlésednek és sportágadnak megfelelően. Sportklubokat és egyesületeket is találsz mindenféle sportággal kapcsolatban. Táplálkozási tanácsokat, tippeket is kereshetsz. Jó böngészést kívánok!

Fc Barcelona

Fc Barcelona

Az FC Barcelona Spanyolország Katalónia tartományának világhírű labdarúgócsapata. A klub a spanyol labdarúgó-bajnokság kezdetétől megszakítás nélkül részt vesz az első osztály bajnoki küzdelmeiben. Az egyesületet 1899. november 29-én alapította a svájci Hans Gamper.

Ferencvárosi Torna Club - FTC

Ferencvárosi Torna Club - FTC

A Ferencvárosi Torna Club, vagy röviden FTC egy budapesti sportegyesület és labdarúgócsapat a magyar főváros IX. kerületében. Ferencvárosi TC a magyar labdarúgás legeredményesebb, és mind a mai napig Magyarország egyik legnépszerűbb labdarúgócsapata. Hajrá Fradi! Fradi volt, Fradi van, Fradi lesz! Zöld-fehérek világa, Üllői út, foci, tornaklub, minden ami Fradi, ami FTC. A Fradisták régen és most, foci, sajtó, hírek, érdekességek, Ferencváros, támogatók, mindenki aki szereti a Fradit a Ferencvárosi tornaklubbot ... Itt mindent megtalálsz!

Foci

Foci

Fociimádók, futballkedvelők, labdarúgásszeretők linkgyűjteménye.Fociimádók, futballkedvelők, labdarúgásszeretők linkgyűjteménye.Fociimádók, futballkedvelők, labdarúgásszeretők linkgyűjteménye.Fociimádók, futballkedvelők, labdarúgásszeretők linkgyűjteménye.

Foci utánpótlás

Foci utánpótlás

Utánpótlás, foci bemutatása, egyesületek, szakanyagok, a témával kapcsolatos linkek összegyűjtése a célom a fociutanpotlas.tlap.hu oldalon. Jól focizik a gyerek, imádja a bőrlabdát? Talán el kéne vinni olyan helyre, ahol értékelni is tudják ezt? Itt megtalálod könnyen.

Foci vb - foci világbajnokság

Foci vb - foci világbajnokság

FIFA Labdarúgó- világbajnokságokkal foglalkozó oldal, nemzeti labdarúgó szövetségek, és válogatottak oldalaival, híres játékosokkal, online sportfogadás linkjeivel, a foci vb -k történetével foglalkozó portálokkal.

Hirdetés
Futás

Futás

A futásról szinte minden megtalálható. Hogyan kezdjük el a futást, ha még nem próbáltuk. Linkek versenyekről, edzéstervekről. Érdemes elolvasni a teszteket a futócipőkről, mert az egyik legfontosabb dolog. Terep-, túlélő-, lépcsőfutásról információk. Maraton versenyekről, ultramaratonról tájékozódhat.

Hírek

Hírek

Tuti hírek - Tematikusan összegyűjtött magyarországi és külföldi hír oldalak, hírportálok. Megtalálhatók többek között a sport, az üzlet, a gazdaság, a bulvár, az autós, filmes, zenei, politikai, játék, mobil, informatikai hírek, újdonságok. A tudományos világ legújabb kutatási eredményei, felfedezései, irányzatai. A legnagyobb hazai és külföldi hírportálok, hírügynökségeken keresztül informálódhat, hogy mit is történt hazánkban és a nagyvilágban egyaránt. Továbbá a legfrissebb megyei és a különböző városok, falvak híreit is olvashatják.

Juventus

Juventus

A világ egyik legjelentősebb labdarúgó csapata és a legsikeresebb olasz csapatok egyike. Az oldalon minden információt megtalálsz a csapatról - fórumok, blogok, hírek, klubtörténelem, szállások, jegyek a meccsekre, legendás játékosai, edzői. Minden ami Juventus!! Gyere és tlapozgass!!!

Kézilabda

Kézilabda

A kézilabda oldal bemutatja a kézilabda sportot. Megtalálod a külön dobozban a női és férfi, magyar és külföldi csapatokat, szövetségeket. Amit még az oldalon találsz legendás játékosok honlapjai és találsz egy In memoriam dobozt, ahol a fiatalon elhunyt kézilabdázókat találod.

Magyar Labdarúgás

Magyar Labdarúgás

A legnagyobb magyar foci katalógus. Megtalálod a legnépszerűbb magyar csapatokat, nb1, nb2 és nb3 bajnokságból. Olvashatsz a magyar labdarúgókról, edzőkről bírókról. Megtudhatod a legfrissebb foci híreket. Ha szereted a történelmet elmerülhetsz a magyar futball dicső múltjában.

Olimpia

Olimpia

Nyári és téli olimpiák, versenyszámok, versenyzők, olimpiai bajnokok. Az újkori olimpiai játékok története során olyan új hagyományok épültek be a rendezvényekbe, mint a nyitó- és a záróünnepségek megrendezése vagy az érmek átadásának ünnepélyes volta. Az olimpia népszerűsége különböző problémákat is hozott magával, például a politikai és a gazdasági szektor mind erőteljesebb beavatkozási szándékait, a terrorizmus megjelenését, a korrupciót stb.

Sport

Sport

sport.tlap.hu - A téli-nyári, egyéni-csapat sportágak bemutatása. Fontos szervezeteik, eseményeik, sportolói, csapatai. Tematikusan rendezett sport témájú minőségi linkgyűjtemény. Elsősorban olyan témájú oldalakra mutató hivatkozásokkal, amelyek a sportra, sportolásra, mozgásra ösztönöznek mindenkit, legyen az úszás, kézilabda, jégkorong, vízilabda, extrém-sportok, labdarúgás, motor és technikai sportok, golf, tenisz, futsal, azaz, minden ami sport, ami a sportról szól. Érdemes ellátogatni tutilapomra. Kellemes böngészést kívánok az oldalamon!

Sport hírek

Sport hírek

Sporthírek: Sporthírek itthonról és a világból. Tematikus gyüjtemény a sportok világából és eseményeiről országonként ( Magyar, olasz, amerikai, német ... ) és kiemelt sportágak szerint. Profi tenisz hírek, diáksport vitorlás hírek A sport üzleti és a sporttal kapcsolatos egyéb hírek. Kiemelt sportesemények. Online sportfogadás

Tuti menü